Irina Columbeanu

Adolescenta seamănă tot mai mult pe zi ce trece cu fosta doamnă Columbeanu aşa cum o demonstrează şi o serie de imagini publicate recent de Irina. Recent s-a aflat că fiica lui Irinel și a Monicăi a devenit independentă financiar și aceasta datorită unei pasiuni.


Monica Columbeanu Beauty Model Diana Moldovan Model

Irina Columbeanu are 15 ani şi e complet transformată de când s-a mutat în Statele Unite la mama sa Monica Gabor 34 de ani.

. Fiica lui Irinel Columbeanu locuiește de mai bine de trei ani în America împreună cu mama sa Monica Gabor. Cu ce se ocupă. În plus fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor arată că are stil încă de la o vârstă destul de mică.

The account has more than 20000 followers. Ulterior a avut o relație cu creatoarea de modă Romanița Iovan cu cântăreața Ana Lesko cu fotomodelul Monica Gabor cu care s-a căsătorit și cu care are o fetiță - Irina Columbeanu. Monica Gabor a investit timp și bani în pasiunile fiicei sale iar tânăra a ajuns în prezent să își câștige singură banii de buzunar.

Irina Columbeanu are doar 15 ani dar își face părinții mândri prin o multitudine de motive. În anul 2011 Monica și Irinel Columbeanu au divorțat. 2 days agoIrina Columbeanu a ajuns la vârsta adolescenței iar acum se bucură de primii bani făcuți chiar de ea.

La 15 ani Irina a reușit să câștige primii bani făcuți chiar de ea. Monica şi Irinel Columbeanu au divorţat în 2011 după cinci ani de căsnicie. Irina Columbeanu pare să fi descoperit rețeta succesului din punct de vedere financiar chiar dacă nu are nici 18 ani.

Irinel Columbeanu a spus că fiica lui și-a luat picturile cu ea atunci când a plecat în America acolo unde locuiește cu mama ei Monica Gabor. Adolescenta de 15 ani s-a adaptat perfect la viața de peste Ocean găsind acolo un loc în care să se dezvolte și să-și descopere noi pasiuni. Irina Columbeanu was born on January 17 2007 in Romania.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au împreună o fiică foarte frumoasă cu care se pot mândri că deține toate calitățile necesare unei persoane de succes. Shes daughter of businessman Irinel Columbeanu. Fiica Monicăi Gabor locuiește de trei ani în America într-o locuință exclusivistă din Malibu.

În august 2011 magistrații Tribunalului București au decis printr-o sentință. She is 15 years old and is a Capricorn. 157k Followers 117 Following 70 Posts - See Instagram photos and videos from 𝕀𝕣𝕚𝕟𝕒 ℂ𝕠𝕝𝕦𝕞𝕓𝕖𝕒𝕟𝕦 irina_unicorns.

Mai mult fata de 15 ani ar putea să înceapă cu succes. Irina Columbeanu was born in Romania on Wednesday January 17 2007 Generation Z. She created her YouTube channel in November 2016 though it wasnt until February 2017 that she posted her first video QA kinda On our website Irina Columbeanu is one of the successful YouTube Star.

Her mother is model Monica Gabor and her father is Irinel Columbeanu. Irina a reușit să se acomodeze imediat vieții din Statele Unite ale Americii și s-a dezvoltat de la o lună la alta din ce în ce mai mult. Adolescenta locuieşte în America alături de mama sa.

159k Followers 115 Following 72 Posts - See Instagram photos and videos from Irina Columbeanu irinacolumbeanu111. Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnișoară foarte frumoasă. 1 day agoIrina Columbeanu a devenit o adevărată adolescentă.

She has been known to lip sync and vlog on her irinacookie musically account. 1 day agoIrina Columbeanu a câștigat o sumă impresionantă de bani din vânzarea tablourilor. Irina moşteneşte frumuseţea mamei sale.

Încă de mică Irina picta foarte frumos iar la aproape nouă ani avea primul ei vernisaj. 1 day agoDe patru ani Irina Columbeanu s-a stabilit în America alături de mama ei Monica Gabor și de partenerul de viață al acesteia Mr. Fiica Monicăi Gabor a pus mâna pe câteva mii de euro pe care cu siguranță o să.

De curând aceasta a fost premiată pentru munca de succes pe care a depus-o într-un sens. Irina Columbeanu își câștigă singură banii la 15 ani. Fanii săi au crezut că sigur a semnat cu o agenție de modele dar nu asta este sursa sumelor câștigate.

Network Video Recent Blog Posts Made For Kids COPPA - Initial Look At The Yo The Social Blade Decade Abbreviated Subscriber Counts on YouTube Social Blade launches Report Cards for YouTube Instagram opens highly-coveted verification fo. 1 day agoIrina Columbeanu și Monica Gabor Sursă. Irina was born on 2007.

Atunci ea s-a mutat în Statele Unite unde. 1 day agoCu ce se ocupă. Around tomorrow rough estimate based on current trend.

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu este o elevă model și se pare că deja și-a câștigat proprii bani prin munca pe care a depus-o. Recent Irinel Columbeanu a. 6035 likes 8 talking about this.


Pin On Idei De Incercat


Pin By Irina Columbeanu On Cooking How To Make Chocolate Chocolate Cocoa


Monica Columbeanu Beauty Model Diana Moldovan Model


Pin On Profesorul De Istorie


Pin On Irina Columbeanu


Pin On Alis Moda 3


Pin On Minunații Ingeri Ai Lumii Pămantene


Pin On Irina Columbeanu

Comments

Popular posts from this blog

khan baba weight

jabatan tanah dan galian

jawatan kosong jabatan pengangkutan jalan sarawak